Yritys

Tarjoamme auttavan kätemme käyttöösi.

Hired Help Oy palvelee sinua juhlien järjestelyissä. Matkailu-, ravintola- ja hotellipalveluiden toimeksiannot hoituvat vuosien kokemuksella. Myynti- ja markkinointitoimenpiteet ovat osa tarjontaamme.

Yrittäjänä olen syntynyt puurokauha kädessä tai ainakin olen ollut hämmentämässä monenlaista keitosta, vaikkakin pääsääntöisesti olen edellä mainitut keitokset lähinnä tarjoillut tai myynyt. Kauhanvarressa ovat olleet taitavat kokit. Nyt tahdon olla sinulle avuksi; kotona juhliessasi, toimistolla, juhlapaikassa tai keikka-apuna ravintolassa sekä hotellissa.

Asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntäni. Se on oikeastaan elämän suola. Kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta minulle on kertynyt jo muutama vuosikymmen. Ja jatkoa seuraa..

Olen työskennellyt kotimaan usean kohteen lisäksi Saksassa, Frankfurtissa.

Palvelen suomen, ruotsin, englannin ja saksan kielellä. Toimenkuvani on ollut moninainen ja mielenkiintoinen. Nimikkeinä mm: aamiaishoitaja, tarjoilija, ravintolapäällikkö, hotellivirkailija, hotellipäällikkö, myyntisihteeri, myyntipäällikkö, hotellinjohtaja sekä kartanonjohtaja.

 

 Made by Flatpower

            myynti(at)hiredhelp.fi *** 040-5020327 *** www.hiredhelp.fi