Palvelut

Juhlat ja tilaisuudet

Kaikkia juhlia ei vietetä ravintolassa, vaan useimmat niistä hoituvat kotona tai juhlaviettopaikassa, jossa ei ole valmiina pitopalvelua tai anniskeluoikeuksia. Kauttani saa kaiken! Suunnittelen juhlien aikataulun ja ohjelman. Varaan tarvittaessa juhlatilan. Hoidan ruoat pitopalvelusta toiveidenne mukaisesti, katan ja tarjoilen sekä korjaan jälkeni. Näin emäntä saa olla mukana juhlissa, eikä kyökissä piilossa…

Juhla voi olla pienempiäkin. Kaikki vaatii kuitenkin järjestelyä onnistuakseen. Time is money ja kaikilla on kiire. Hoidan puolestanne myös kaupassa käynnin, tarjoilujen mukaisesti. Kotona juhlittaessa saa palveluistani vähentää kotitalousvähennyksen verotuksessa siltä osin, kun palvelu tapahtuu kotona.

Voin myös toimia seremoniamestarina juhlissa kuin juhlissa. Alusta asti suunnitellut häät tai viisikymppiset on helppo ohjelmoida ja juontaa loppuun saakka.

Myynti- ja markkinointi

Olen myynyt alakouluikäisestä asti, niin tuotteita kuin palveluitakin. Myös myyntikampanjat ja erilaiset projektit kuuluvat osaamiseeni. Voin hoitaa firmasi myyntiä ja/tai markkinointia säännöllisin väliajoin paikanpäällä tai kotoa käsin. Vaikkapa mainoskampanjan taikka esimerkiksi päivän viikossa myyntiä hoitaen. Kysy tai ehdota, niin suunnitellaan lisää!

Messut, pr ja opastukset

Edustan firmaasi messuilla tai vaikkapa juonnan kesätapahtumanne. Istun yhtenä emäntänä illallisella paikkaamassa poissaolijaa. Mukaudun firman toimintamalliin ja imagoon nopeasti.

Olen vetänyt opastettuja kierroksia puolet työurastani. Opetellut paikkojen historiikit ja muistoesineet. Teen sen myös Teille. Näin saatte tuonkin ajan omaan käyttöönne.

Keikka-apu

Työntekijöitä sairastuu, saattaa loukkaantua ja vapaapäiviä sekä lomiakin kertyy. Ei hätää! Minä paikkaan. Tarvittaessa meitä saa useampiakin. Voit tilata minut lyhyeksikin aikaa, muutaman tunninkin takia. Veloitus vain toimeksiantoon käytetyistä työtunneista. Lasku tulee perässä sovitun mukaisesti. Ei muita työnantajan kustannuksia. Kätevää ja huomattavasti edullisempaa, kuin oman työntekijän palkkaaminen tai vuokravälitysfirmojen anti. Ota yhteyttä, niin sovitaan hinnoista.
 

 Made by Flatpower

            myynti(at)hiredhelp.fi *** 040-5020327 *** www.hiredhelp.fi